• 21 Mayıs 2024

Sandıklı Belediyesi’nden Şeffaf ve Adaletli Satın Alma Süreci

Belediyemize hizmet, mal ve diğer alımlarda daha şeffaf ve ulaşılabilir olma noktasında göreve geldiği günden itibaren bu konuda hassas olan Belediye Başkanımız Adnan Öztaş’ın talimatıyla Sandıklı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, belediyeye yapılan alımlarda şeffaflığı artırmak ve hemşehrilerimizin belediye ihalelerine daha kolay erişimini sağlamak amacıyla her ihaleyi artık Sandıklı Belediyesi resmi internet sitesinde yayınlayacak.
Yapılacak mal, hizmet ve diğer alımların ihale süreci ve detayları da bu şekilde vatandaşlarımızla paylaşılacak.
Bu yenilik, ilçe sakinlerimiz belediye ihalelerine daha yakından şahit olmasını ve sürecin tüm aşamalarını takip edebilmesini sağlayarak şeffaflık ve adaletlik ilkelerini ön plana çıkaracak. Öztaş, yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin Belediye işlemlerine dair her adımı görebilmesi, şeffaf bir yönetim anlayışının gereğidir.
Bu adım, belediyemizin işleyişini daha şeffaf bir hale getireceğiz. Bu sayede halkımızın desteğini ve güvenini alarak daha güçlü adımlar atacağız” dedi.