• 3 Haziran 2024

Sandıklı Meslek Yüksekokulu Birim Danışma Kurulu Toplantısı Öğretmenevi’nde Gerçekleştirildi

Sandıklı Meslek Yüksekokulu Birim Danışma Kurulu Toplantısı, Sandıklı Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Önder Çengel, Belediye Başkan Vekili Vedat Kokkokoğlu, Belediye Meclis Üyesi Hakan Sarısayın, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Keleş, Sandıklı Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Münir Yaşar Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Sandıklı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Yavuz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrenci temsilcisi katıldı.
Sandıklı Belediyesi olarak, ilçemizin eğitim ve sosyal hizmetler konusundaki gelişimini değerlendirmek üzere düzenlenen bu önemli toplantıya katılım sağladık. Toplantıda, ilçemizdeki eğitim kurumları ve sosyal hizmetler üzerine verimli görüş alışverişinde bulunuldu.
İlçemizin kalkınması ve gençlerimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.