• 16 Temmuz 2024

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Sandıklı’da Coşkuyla Anıldı

Sandıklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri, yoğun katılımla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirildi. Etkinlik, Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve diğer protokol üyelerinin akşam namazından sonra kortej yürüyüşü ile başladı.
Sandıklı Kaymakamlığı himayelerinde, Sandıklı Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte çeşitli ilahiler, şiirler ve semazen gösterileri sunuldu. Ayrıca, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrencilere kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Etkinlik boyunca Sandıklı Belediyesi tarafından aşure, İlçe Müftülüğü tarafından ise çorba ikramında bulunuldu. Program, etkinliğin anlamını ölümsüzleştiren ve katılımcılara bu özelgünühatırlatacak olan anı fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.