• 14 Mayıs 2024

Başkan Adnan Öztaş Sera Yöneticileri ile Bir Araya Geldi

Başkan Öztaş, ilçemizde iyi tarım uygulamalarının geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi amacıyla yatırımcı sera firmaları ve yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
Sanjet AŞ tarafından düzenlenen toplantıda Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın katılımıyla sera bölgemizde üretim yapan seraların yöneticileri bir araya geldi. Toplantıda seracıların istek ve talepleri dinlendi, görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya katılan seracılar, altyapı ve teknik destek taleplerini Başkan Öztaş’a ileterek, sektörün ilçemizde daha da gelişerek pazar haline gelmesi için katkılarının önemli olduğu belirttiler.
Başkan Öztaş da, seracıların taleplerini dikkate alacaklarını ve gerekli adımları atmaya hazır olduklarını ifade etti.