• 15 Mayıs 2024

Başkan Öztaş, Engelliler Haftası’nda Engelli Vatandaşları Ziyaret Etti

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ilçede hizmet veren kurumları ziyaret ederek engelli vatandaşlara destek oldu. Öztaş, ziyaretlerinde engelli vatandaşlara çiçek hediye ederek onların her zaman yanında olduğunu gösterdi.
Başkan Öztaş’ın ilk durağı, Sandıklı Belediyesine bağlı Özel Sandıklı Engelli Bakım Merkezi oldu. Burada engelli vatandaşlarla bir araya gelen Öztaş, onlara moral verdi ve çiçeklerini takdim etti. Ardından Özçınar Özel Eğitim Okulu ve Özkalp Özel Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Öztaş, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve onların eğitimine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Ziyaretler sırasında engelli vatandaşların ve öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, Başkan Öztaş’ın bu ziyaretleriyle engelli vatandaşlara ve ailelerine moral ve motivasyon sağladığı gözlemlendi. Başkan Öztaş, engelli vatandaşların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu ve her zaman destek olacaklarını vurgulayarak, Engelliler Haftası’nın önemine dikkat çekti.
Başkan Öztaş’ın bu anlamlı ziyaretleri, engelli vatandaşların toplumda daha fazla yer almalarına ve desteklenmelerine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.