• 20 Mayıs 2024

Başkan Öztaş ve Meclis Üyeleri, POMEM Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Sandıklı Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Vali Gökmen Çiçek Spor Kompleksinde düzenlenen Polis Meslek Yüksek Okulu (POMEM) kursunu ziyaret eden Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve Meclis Üyeleri, gençlerle bir araya geldi. Kursiyer buluşmasında gençlere hitap eden Başkan Öztaş, POMEM sınavına girecek olan gençlere başarılar dileyerek, eğitim hayatlarında ve gelecekteki kariyerlerinde başarılı olmalarını temenni etti.
Başkan Öztaş, gençleri motive etmek ve moral vermek amacıyla baklava ikram etti. Gençlerle samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Öztaş ve Meclis Üyeleri, gençlerin sorularını da yanıtladı. Gençler, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Öztaş ve Meclis Üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.