• 16 Mayıs 2024

Gençlik Haftası Kapsamında Yapılan Yürüyüş ve Etkinliklerde Coşku Dolu Anlar Yaşandı

Sandıklı’da Gençlik Haftası, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kaymakamımız Önder Çengel, Belediye Başkanımız Adnan Öztaş ve Kurum amirlerinin de katılımlarıyla Merkez Kapalı Spor Salonu önünden başlayan ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda son bulan Gençlik Yürüyüşü, gençleri bir araya getirdi. Yürüyüş sonunda, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi tarafından çeşitli sportif ve sosyal kültürel faaliyetler gerçekleştirildi. Program sonunda Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan ikramlarla etkinlik sona erdi.

default