• 14 Nisan 2016

HÜDAİ KAPLICASI DERE TEMİZLİĞİMİZ BAŞLADI

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL’ün talimatı ile Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcasında bulunan dere içi ve etrafı Sandıklı Belediyesi Kaplıca İşletme Müdürlüğümüz bünyesindeki personelimiz tarafından temizlendi.

Yaz aylarının yaklaşması sebebi ile Kaplıca deresi ve etrafındaki alanda yapılan temizlik çalışmaları Kaplıcamızda bulunan parklar ve yeşil alanlar ile devam edecek. Kaplıca İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Her sene Kaplıcamızda kutlanan Hıdırellez Festivali, yaz aylarının yaklaşması ve müşterilerimizde yaşanan yoğunluk sebebi ile Kaplıcamızı baştan sona bir temizlik çalışmasına başladıklarını, özellikle dere içinin temizliğinin kendileri için öncelik olduğunu, havaların ısınması ile oluşabilecek kötü koku ve haşerenin önüne geçmek, gelen müşterilerimizin rahatsız olmaması için temizlik çalışmalarının hızla devam ettiğini belirttiler.