• 9 Temmuz 2024

Sabit Mangal Alanlarıyla Hüdai Kaplıcalar Bölgesindeki Piknik Yerleri Daha Güvenli

Sandıklı Belediyesi Kaplıca İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekipleri, Hüdai Kaplıcalar Bölgesinde bulunan mesire ve piknik alanlarında sabit mangal yerleri oluşturma çalışmalarına başladı. Doğaya zarar vermemek ve piknik alanlarının güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan projede, sabit mangal yerleri piknik alanlarına yerleştiriliyor.
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Öztaş, “Doğayı korumak ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için bu düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Piknik alanlarımızı daha güvenli ve temiz hale getirmek için çalışmalarımız sürecek,” dedi.