• 15 Temmuz 2024

Sandıklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü Programı Şehitlik Ziyareti İle Başladı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Programı, Sandıklı Şehir Mezarlığı’ndaki şehitlik ziyareti ile başladı. Programa Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Garnizon Komutanı Ramazan Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Köroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt, İlçe Jandarma Komutanı Mevlüt Özdemir, İlçe Müftüsü Ömer Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erkalan, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Mahmut Saylık ile Ali Açıkgöz ve Kurum Amirleri katıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimleri Derneği Temsilciliği’nin de yer aldığı programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak şehitlik ziyaret edildi ve çiçek bırakıldı.