• 7 Temmuz 2024

Sandıklı’da Çeyrek Final Maçı Dev Ekranda Yaşandı

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Türkiye-Hollanda çeyrek final maçını 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan dev ekranda halk ile birlikte izleyerek heyecanı yaşadı. Maç saatinden önce meydanda toplanan Sandıklı halkı, milli takımımızın mücadelesini büyük bir coşkuyla takip etti.
Maç boyunca büyük bir heyecan yaşanırken, Türkiye’nin 2-1 kaybetmesi sonucu üzüntü hakim oldu. Belediye Başkanı Öztaş, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Türkiye Milli Takımımızın bize bu heyecanı yaşattığı için gururluyuz. Sandıklı halkı olarak her zaman milli takımımızın yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
Etkinlik sırasında yapılan Bozkurt işaretleri ve tezahüratlar, milli takımımıza olan desteği bir kez daha gözler önüne serdi. Sandıklı halkı, milli takımın her anını büyük bir heyecan ve coşkuyla izledi.