• 18 Temmuz 2024

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sandıklı Belediye Başkanı Öztaş’ı Makamında Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından inşa edilen AFLİDAŞ Lisanslı Depoculuk Tesisi’nin 2. etabının açılışının akabinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı’yı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı makamında ziyaret ederek ilçenin ekonomik potansiyeli ve gelişim projeleri hakkında detaylı bilgiler aldı.
Başkan Öztaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sandıklı’nın kalkınması ve termal turizminin daha da canlanması için TOBB ile işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Hisarcıklıoğlu ise Sandıklı’nın sahip olduğu doğal ve ekonomik kaynakların, ülke ekonomisine büyük katkı sağlayabileceğini belirtti.
Bu ziyaret, Sandıklı’nın bölgedeki stratejik önemini bir kez daha gözler önüne sererken, TOBB’un yerel yönetimlerle olan işbirliğini güçlendirme adına attığı adımların somut bir örneği   olarak değerlendirildi.